Zenica

FOTO: Na kahvi sa muftijom

FOTO: Na kahvi sa muftijom – U četvrtak 20. juna 2019. godine u objektu „Stara čaršija“ u Zenici nakon akšam-namaza upriličeno je druženje uz kahvu muftije zeničkog hfz. dr. Mevludin ef. Dizdarevića sa aktivistima Mreže mladih Medžlisa Islamske zajednice Zenica.

Zajedno sa muftijom zeničkim druženju su prisustvovali Adnan Husić, rukovodilac Službe za pravne, administrativne, ekonomske i finansijske poslove Muftijstva zeničkog, Sumedin ef. Kobilica, koordinator Mreže mladih Muftijstva i Muamer ef. Dizdarević, koordinator Mreže mladih Medžlisa IZ Zenica.

Obraćajući se prisutnoj omladini muftija je, između ostaloga, poručio: “Našoj Islamskoj zajednici, našoj domovini i našem narodu trebaju hrabri i odlučni, obrazovani i odgovorni, ponosni i časni, puni samopouzdanja i samopoštovanja. Nastojte da u svojim životima izgradite ove osobine.“

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem