Zenica

FOTO: Na IPF Zenica moderno opremljeno deset učionica, vrijednost projekta oko 20 hiljada eura

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Na Islamskom pedagoškom fakultetu Univerziteta u Zenici uz podršku donatora International Waqf Funda iz Velike Britanije i Islamic Relief organizacije uspješno je realizovana I faza  projekta opremanja deset učionica  modernom didaktičkom opremom u vidu interaktivnih tabli.  Vrijednost projekta je oko 20 hiljada eura.

Ovaj projekat doprinjet će  boljoj realizaciji nastavnog procesa na Fakultetu, kao i poboljšanju  razvoja vještina i kompetencija nastavnika i studenata.

Prezentaciji projekta prisustvovao je i dr. Alija Avdukić predstavnik donatora iz Velike Britanije i Emir Čiča, direktor Ureda Islamic Reliefa u BiH, koji su sa dekanom Fakulteta prof.dr. Muharemom Adilovićem potpisali Memorandum o saradnji između ove dvije organizacije i Fakulteta.

Od predstavnika donatora najavljena je podrška nastavku realizacije faze II koja podrazumijeva opremanje učionica sa laptopima.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno