Zenica

FOTO: Muftija zenički primio najbolje muallime Muftiluka zeničkog

FOTO: Muftija zenički primio najbolje muallime Muftiluka zeničkog – U ponedjeljak 02. jula 2018. godine u Uredu muftije zeničkog organiziran je prijem za najbolje muallime na području medžlisa Islamske zajednice Muftiluka zeničkog za 2017/18. mektebsku godinu.

Prijem koji je upriličio muftija zenički doc. dr. Ejub ef. Dautović organiziran je u čast sljedećih muallima: hfz. mr. Ishak ef. Efendić, Medžlis IZ Zenica, Irdin ef. Tutnjić         , Medžlis IZ Žepče, Nermin ef. Selimović, Medžlis IZ Zavidovići, Selim ef. Muminović   , Medžlis IZ Maglaj, Dževad ef. Hasanbašić, Medžlis IZ Tešanj, Ahmed ef. Bajrić  , Medžlis IZ Doboj i Edin ef. Mahmutović, Medžlis IZ Teslić.

Obraćajući se najboljim muallimima muftija zenički čestitao je na postignutim rezultatima i iskazanoj odgovornosti, te istakao da je mekteb  jedan od najvažnijih poslova imama.

Prijem za najbolje muallime završen je dodjelom priznanja, nagrada i knjiga.

 

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem