Zenica

FOTO: MOTO KLUB „OLD MACHINE“ ZENICA – na Smetovima

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: MOTO KLUB „OLD MACHINE“ ZENICA – na Smetovima – Kako smo na pragu vikenda a ujedno je proljeće, tako je pravo vrijeme da se motocikli izvuku na cestu. Danas su članovi moto kluba „OLD MACHINE“ pravili mini vožnjicu sa zakuskom na Smetovima u Planinarskom domu.

Poslijepodnevna vožnja je za nekog bila ugodna, a pojedinci su se do Smetova vozili po najvećem pljusku, ali to nije problem jer su dugogodišnji bajkeri spremni za vlažno vrijeme i posjeduju kompletnu opremu za te uslove. U sklopu zakuske i zezancije razgovaralo se o budućim aktivnostima kluba te o mogućim odlascima na motorijade koje će se održati u regionu.

Kako u klubu vlada pozitivna atmosfera, moral i ljudske vrijednosti su na visokom nivou pa je tako i ovaj susret održan bez konzumiranja alkohola i drugih poroka a tako će se i nastaviti. Kao klub želimo da istaknemo i kao primjer pokažemo da svi motociklisti trebaju poštovati sva saobraćajna pravila, te da je motocikl jedno ekonomično i brzo prevozno sredstvo. A čari vožnje je teško objasniti onome ko se nije na njemu vozio.

Pratite nas facebook Motoklub OLDMACHINE

Autor teksta aktivni član Kluba: Senad Džidić



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno