Biznis

FOTO: MOBISHOP- utoplite svoj dom i uredske prostore

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: MOBISHOP- utoplite svoj dom i uredske prostore – Grijanje na stuju je najčešći oblik grijanja u domaćinstvima tokom zimskih mjeseci. Prilikom odabira adekvatnog uređaja treba uzeti u obzir nekoliko parametara- zdravlje, ekonomičnost i prihvatljive cijene prilagođene našem kućnom budžetu. Posebno je važno odabrati tehnologiju i uređaj koji u sebi sadrži i zdravu komponentu koja je, na kraju krajeva, i presudna  kada je grijanje na stuju u pitanju.

Iz naše ponude posebno izdvajamo konvektore i konvektorske radijatore i grijalice koji zadovoljavaju savremene eco standarde i nemaju negativan uticaj na zdravlje, dok istovremeno štede kućni budžet jer ne povećavaju potrošnju električne energije u onoj mjeri kao ostale vrste grijnih uređaja na struju. Upravo zato su konvektori i konvertorske grijalice najekonomičnije i najisplatljivije grijanje na struju.

Kako bismo Vam olakšali izbor, izdvojili smo nekoliko aktualnih modela provjerenih brendova uz izuzetno pristipačne cijene.

Bosch Konvektor EC 1000-1 WI Tronic, 144, 00 KM

Bosch Konvektor EC 2000-1 WI Tronic-178,00 KM

Atlantic Konvektor F 119 500W-180,00 KM

Atlantic Konvektor F 129 1500 W-270,00 KM

Utoplite svoj dom ili svoje radne prostorije i spremite se za hladne zimske dane- nudimo veliki izbor konvektora, grijalica, radijatora i električnih kamina. Aktuelnu ponudu pogledajte na linku: https://mobishop.ba/grijna-tijela-2/

Izuzetno pristupačne cijene prilagođene svima, a vrhunski kvalitet od dokazano najboljih brendova. Kupite online sa dostavom na vašu adresu, a omogućili smo i kupovinu na rate prilagođenu našim kupcima.

Posjetite našu online trgovinu www.mobishop.ba ili našu maloprodajnu poslovnicu na adresi Abdulaziza Aska Borića 35. Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na mail:[email protected] ili na broj telefona +387 32 831-375 te zajedno s našim djelatnicima pronaći idealno rješenje za Vaš novi sistem grijanja u predstojećoj zimskoj sezoni.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno