Politika

FOTO: Mirna šetnja podrške borcima pred Vladom FBiH od strane članova Nezavisne liste mladih ZDK Ivana Petrovića

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: Mirna šetnja podrške borcima pred Vladom FBiH od strane članova Nezavisne liste mladih ZDK Ivana Petrovića – Danas je u Zenici, u znak podrške borcima koji su već 23 dana pred zgradom Vlade FBiH, organizovana mirna šetnja podrške ispred Nezavisne liste mladih ZDK Ivana Petrovića.

Mirnom šetnjom smo željeli ukazati da dajemo podršku obespravljenim borcima. Šetnju smo organizovali prije svega kao građani, jer su naši očevi, rođaci i najmiliji se izborili za integritet i nezavisnost BiH, te da smo ih dužni podržati, jer su oni stali iza nas 90-ih. Mi želimo da pored zahtjeva koje su uputili borci, da pozovemo sve političke stranke u FBiH, da izglasaju zakon o ukidanju financiranja stranaka iz budžeta i ta sredstva preusmjere za ovu populaciju. Ovo je samo prvi korak naše podrške borcima, a naredni je posjeta borcima pred zgradom Vlade FBiH i u dogovoru sa njima zajedno ćemo se izboriti za njihova prava.

Ovim putem pozivamo i sve građane i provrednike Zenice, da se odazovu pozivu i donesu konzerviranu hranu, sokove i  vodu, jer su na izmaku snage, gladni i žedni, kao i spužve, jer spavaju na hladnoj zemlji i ćebadima.Hranu i pića možete donijeti u Cabaret club, koji se nalazi u zgradi Bosanskog narodnog pozorišta Zenica, do subote uveče ili pozvati br.mob.060/302-88-34 te svi koji budu željeli posjetiti borce, da to mogu učiniti sa nama u nedjelju.

PR služba NLMIP ZDK



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno