Zenica

FOTO: Ministar Škobić posjetio KPZ Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Danas je u KPZ-u Zenica direktor Rusmir Isak svečano postrojio specijalnu zatvorsku jedinicu u čast posjete ministra pravde, Vedrana Škobića.

Uz angažman direktora i njegovih pomoćnika, održana je svečanost koja je označila početak značajnog susreta s ministrom, u kojem su sudjelovali svi direktori zatvora Federacije BiH.

Direktor Rusmir Isak svečano postrojio specijalnu zatvorsku jedinicu u čast posjete ministra pravde, Vedrana Škobića.

Tokom posjete, ministar i ostali direktori imali su priliku sagledati različite aspekte rada jedinog zatvora zatvorenog tipa u BiH kao i njegovu obrazovnu infrastrukturu.

Održan je produktivan radni sastanak na kojem su razmatrane potrebe zatvora, kao i uloga privredne jedinice i centra za edukaciju. Ministar Škobić je izrazio svoju punu podršku direktorima zatvora za daljnje napore u unapređenju rada zavoda, naglašavajući važnost njihovog budućeg angažmana.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno