Biznis

FOTO: Mikrofin – najbrža isplata kredita do sada

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: Mikrofin – najbrža isplata kredita do sada – Mikrofin: najbrža isplata kredita do sada – U moderno opremljenom prostoru Mikrofin kredite odobrava za 20 minuta uz samo tri dokumenta.

Mikrofin od sada posluje u modernizovanom prostoru, prilagođenom savremenoj tehnologiji rada, gdje se krediti odobravaju po novoj, ubrzanoj proceduri.

Ove godine smo uveli novi način rada i omogućili odobravanje kredita u ekspresnom roku uz samo tri dokumenta. Veliki broj klijenata je prepoznao ovu novu uslugu, koja u praksi znači da klijenti koji ispunjavaju uslove mogu dobiti novac čak i u roku od 20 minuta nakon što dođu u našu poslovnicu. Trenutno ovaj brzi kredit plasiramo po akcijskoj kamati, a akcija traje do kraja godine“, izjavila je Sanja Babić-Halilović, Šef filijale Mikrofina u Zenici.

Pored ubrzane procedure odobravanja kredita, Mikrofin je uveo i podnošenje zahtjeva za kredit putem interneta, gdje klijenti imaju mogućnost da sami završe svoju kreditnu analizu i automatski dobiju odobrenje kredita, ukoliko za isti ispunjavaju sve uslove.

„Mlađa populacija je u potpunosti naviknuta na obavljanje poslova putem mobilnih telefona. Međutim, imamo i klijente koji bi rado podnijeli zahtjev za kredit od kuće, bez dolaska u poslovnicu, ali nisu vični novim tehnologijama i zbunjuju ih online obrasci. Za njih smo opremili internet-kutak, gdje im je naše osoblje pri ruci da pojasni neku stavku ili prođe s njima korak po korak kroz cijeli zahtjev,“ rekao je Refik Smajović, savjetnik za klijente.

Od svog osnivanja Mikrofin drži čvrstu lidersku poziciju na BH tržištu. U tom periodu više od 2 milijarde maraka je plasirano kroz kredite za preduzetničku i poljoprivrednu djelatnost, te za potrebe stanovništva. Pored toga, Mikrofin mnogo ulaže u zajednicu u kojoj posluje i uruči više od 30 donacija godišnje.

Danas je uručena donacija u vidu laptopa za opremanje inkluzivnog kabineta Osnovnoj školi „Miroslav Krleža“ u Zenici.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno