Ostali sportovi

FOTO: Međunarodni  turnir u sjedećoj odbojci u Areni

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: Međunarodni  turnir u sjedećoj odbojci u Areni – U Areni otvoren dvodnevni 11.Međunarodni  turnir u sjedećoj odbojci – Ovaj 11.Međunarodni turnir u sjedećoj odbojci održava se povodom Prvog marta, Dana nezavisnosti BiH, a održat će se 03. i 04.marta 2018.godine, u zeničkoj gradskoj Areni „Husejin Smajlović“, ulaz je slobodan. Organizator turnira je Klub sjedeće odbojke (KSO) „Bosna“ iz Zenice.

Turnir je započeo utakmicom KSO „Bosna“ – reprezentacija Slovenije 2:0, a prije otvorenja odigrane su još dvije utakmice. Svečano otvorenje uslijedilo je oko 11,30 sati. Prisutnim su se obratili Armin Mujkić, predsjednik Organizacionog odbora i savjetnik gradonačelnika Zenice, Amel Tuka, najbolji bh. atletičar, koji je izveo početni servis i odigrao nekoliko poena u ekipi KSO „Bosna“ u prvoj utakmici nakon otvaranja. Turnir j e otvorila Sumeja Mujkanović, pomoćnica gradonačelnika Zenice, Fuada Kasumovića.

Na turniru učestvuju reprezentacije Slovenije, Crne Gore i Hrvatske, TSV „Bayer 04 Leverkuzen“ iz Njemačke, OKI „Marsonia“ iz Slavonskog Broda, bh. ekipe sarajevski SDI Spid, IOK „Zavidovići“, KSO „Bužim“, te domaćin KSO „Bosna“ Zenica. Ovih 9 ekipa je podijeljeno u tri grupe. Finale je predviđeno u nedjelju 04.marta od 14 sati.

Generalni pokrovitelj manifestacije je Grad Zenica. Medijski pokrovitelji Turnira su RTV Zenica i portal Zenicablog.

Tekst i foto galerija E.Imamović



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno