Ostali sportovi

FOTO: Međunarodne sportske igre za osobe sa invaliditetom Beograd open – “Zenica 92” prva u sjedećoj odbojci

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: Međunarodne sportske igre za osobe sa invaliditetom Beograd open – “Zenica 92” prva u sjedećoj odbojci – Tokom vikenda od 21. do 23. septembra 2018. u Beogradu, održane su 5. Međunarodne sportske igre za osobe sa invaliditetom Beograd open.

Na ovogodišnjim sportskim igrama za osobe sa invaliditetom Beograd open, učestvovalo je više od 500 sportista svih vidova invaliditeta.

Programom sportskih igara za osobe sa invaliditetom Beograd open obuhvaćena su takmičenja u 13 sportova po vrstama invalidnosti, i to: sjedeća odbojka, stoni tenis, atletika, goalball, košarka u kolicima, fudbal za gluve, plivanje, parabiciklizam, šah, jahanje, pikado za slepe i tekwondo.

Klub sjedeće odbojke „Zenica 92“ ove godine učestvovao je na ovom međunarodnom takmičenju gdje je svojoj sportskoj disciplini osvojio ubjedivo prvo mjesto bez  izgubljenog seta.

Ovo međunarodno takmičenje poslužilo je kao ispit fizičke spremnosti Kluba sjedeće odbojke „Zenica 92“ pred nadolazeće prvenstvo i ulaska u Premijer ligu sjedeće odbojke Bosne i Hercegovine.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno