Naše

FOTO: Međugradska izložba ptica i sitnih životinja kroz objektiv Škole fotografije

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: Međugradska izložba ptica i sitnih životinja kroz objektiv Škole fotografije – Ljubaznošću tima Škole fotografije, prenosimo vam odabrane kadrove polaznika ŠKOLE FOTOGRAFIJE ZENICA, koja neće samo pratiti izložbu sitnih životinja do nedjelje, već je počela da radi projekat sa Udruženjem za zaštitu sitnih životinja Zenica, putem kojeg će predstaviti vrste golubova i njihovih – vlasnika.

-Uz Gorana Jerkića koji nam je predstavio ovu temu, naučili smo toliko o golubovima, a naše posjete golubarima su nešto što se ne može opisati. A da li vi znate da u BiH postoji preko 60 vrsta golubova? kazala nam je idejni autor i voditelj Škole, naša prijateljica Dijana Muminović.
U školi fotografije Zenica putem fotografije žele educirati druge o interesantnim činjenicama ovih prelijepih ptica.  Pogledajte galeriju:


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno