Zenica

FOTO: Maturanti Srednje Medicinske škole Zenica proslavili 40 godina mature

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Maturanti Srednje Medicinske škole Zenica, generacija 1979.-1983. godina, obilježili su 40 godina mature u subotu 03.06.2023.godine.

Ovo je prva generacija Srednje medicinske škole Zenica, koja je od prvog do četvrtog razreda pohađala nastavu u novom objektu škole.

Proslavi je prisustvovalo 65 maturanata koji su se okupili iz svih krajeva Evrope, počev od Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije, Crne Gore, Slovenije, Njemačke, Danske, Švedske, Francuske.

“Veliko hvala našim prijateljima koji su odvojili vrijeme i svojim prisustvom uveličali ovu proslavu, dr. Škalji, profesorici Novki, koja je stigla iz Francuske, te našim prijateljima koji su olakšali organizaciju ovog velikog događaja. Hvala direktorici srednje Medicinske škole Zenica, direktoru agencije Zeni-tours, direktoru restorana Tapas, i naravno našim legendama Midi i Asimu i Nejru koji je sve ovo zabilježio kamerom” istakli su iz organizacionog odbora.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno