Zenica

FOTO: Mali uniformisani saobraćajni policajci u Arnautima

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
Prvačići iz OŠ “Arnauti” u Arnautima imali priliku da budu mali uniformisani saobraćajni policajci u sklopu projekta “Rad policije u zajednici”. U saradnji sa PS Crkvice u okviru nastavne jedinice “Bezbjednost u saobraćaju”  sa I-1 i I-2 razredom i učiteljima Safetom Salčinović i  Alinom Arnaut održan je praktični dio časa “Saobraćaj u našoj okolini” .
Djeca su bila oduševljena, jer su imali priliku da čas realizuju na malo drugačiji nesvakidašnji način. Ovim putem se zahvaljujemo komandiru PS Crkvice Miroslavu Rosiću, kao i policijskim službenicama  Ameli Delibašić i  Nejri Beganović, koje su pokazale nesebično zalaganje u svom radu.
Ovo je divan primjer kako Policijska stanica Crkvice svojom saradnjom razvija povjerenje građana i u ruralnim sredinama našeg grada. Direktor Mahir Arnaut i pedagog Nedžmudina Spahić-Muslić


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno