Zenica

FOTO: Lokalni tim Asocijacije Srednjoškolaca Zenica poklonima i sitnicama obradovao sugrađane

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Bob Marley je bio jamajkanski pjevač, tekstopisac i gitarista. Ostao je upamćen i kao najpoznatiji i najcjenjeniji izvođač rege muzike. Pored muzike, uživao je i u činjenju dobrih djela.

Njegova supruga je nakon njegove smrti nastavila činiti dobra i humanitarna djela u znak sjećanja na njega. Pošto je Bob izgubio svoj život u 36. godini, ovaj pokret je dobio ime BOB36 te se, simbolično, realizuje svake godine 03.06.

I članovi lokalnog tima Zenica Asocijacije Srednjoškolaca u Bosni i Hercegovini su danas, 03.06.2023., pokazali svoju humanost i dokazali koliko sitnice znače te kako naizgled male stvari mogu izmamiti osmijeh na nečijem licu. Vrijedni članovi tima su danas prolaznicima dijelili kolačiće i porukice, a najmlađima i balone.

Cilj današnje aktivnosti je bio učiniti što je moguće više dobrih djela i što više prolaznika i građana našeg grada učiniti sretnima na barem jedan trenutak.Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno