Ostali sportovi

FOTO: Lijepa priča iz grada koja traje sedam godina

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: Lijepa priča iz grada koja traje sedam godina – Sve je počelo 2013 godine, kada je Harisi Delić, organizatorici, na pamet pala ideja da prenese iskustvo iz Njemačke na naše prostore.

– Tamo kad osvane nedelja u periodu kad se igra liga cijela Njemačka igra tenis, od najmlađeg do najstarijeg. Godinama smo podizali nivo na, veću razinu cjelokupne organizacije. Možemo sa ponosom reći da je ovo do sada najbolje realizovana liga unutar našeg kluba (koji postoji od 2004 godine). Imali smo 21 učesnika u pet kategorija. Najbolji su nagrađeni peharima, a ostali medaljama i diplomama i sjajnom atmosferom. Imali smo i revijalni meč između Jasmina Hadžića i Armina Fejzića u seniorskoj kategoriji, gdje je glavnu nagradu primio naš najhrabriji član kluba naš Vedator na kojeg smo izuzetno ponosni! kaže Harisa.
Izdvajamo pobjednike po kategorijama;
Armin Fejzić (seniori), Tarik Kavazović (juniori do 18.god.), Ena Beća (juniorke do 18.god), Teo Erceg (juniori do 10.god),
Amina Alić ( juniorke do 10.god.) i Andrea Matić (djevojčice do 8.godina).
U sljedećoj takmičarskoj sezoni na razini države očekujemo dobre nastupe naših takmičara, kao i u budućnosti. Prijatelji lige koji su podržali njenu realizaciju su Zeničko – dobojski Kanton, Grad Zenica i JP za održavanje sportskih objekata.
Jedno VELIKO HVALA za njih u ime kluba.


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno