Nesreće

FOTO: Leš primjećen u Bosni na Bojinom viru, izvučen na obalu na području Kanala

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: Leš primjećen u Bosni na Bojinom viru, izvučen na obalu na području Kanala – Leš nepoznate osobe, primjećen je kasno poslijepodne kako pluta rijekom Bosnom na području Zenice. Vatrogasci i policija su izašli na teren i na području naselja Kanal primjetili tijelo, koje su pokušavali da zaustave u mutnom i brzom toku rijeke, nakon brane u ovom naselju.

Policija u trenutku objavljivanja informacije nije raspolagala informacijom o nedavno nestalim osobama, te mogućem identitetu.

Leš nepoznate osobe izvučen je nešto iza 16,45 iz rijeke Bosne, na lokalitetu Kanala.

– Prvu dojavu o objektu koji pluta rijekom Bosnom na lokaciji Bojinog vira dobili smo oko 16 sati. 45 minuta kasnije, policijske ekipe uz pomoć vatrogasaca, kod brane na Kanalu izvukli su iz rijeke Bosne neidentifikovanu osobu, čije će tijelo biti upućeno u službu za Patologiju KB Zenica, rečeno nam je u MUP-u Zeničko-dobojskog kantona.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno