Zenica

FOTO: “Lea i njen dijabetes”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: “Lea i njen dijabetes”- Večeras smo imali zadovoljstvo prisustvovati divnom druženju – promociji djela jednog našeg borca, mlade Lee koja je priredila slikovnicu “Lea i njen dijabetes” inače njen diplomski rad na studiju Grafičkog dizajna.

Nama je pripala čast bio dio ove divne priče, da kao velika porodica podržimo “naše” dijete, djevojčicu oboljelu od dijabetesa od svoje 2. godine života, ali koja nije dozvolila da to bude prepreka na putu ostvarenja njenih snova….

Večeras su Slatkiši Ze-do kantona uživali u njenom društvu, a od njenih sponzora Farmavita i Roche, koji su podržali promociju slikovnice u 10 BiH gradova pa i u Zenici, na dar dobili paketiće sa slikovnicom i bojankama za najmlađe…

Lea je pozitivni primjer koji nam svima daje podstrek za borbu i nadu da možemo pobijediti i teške životne izazove, a Lei želimo još mnogo zdravlja, uspjeha, i ovako divnih priča…



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno