Zabava

FOTO: Latif i Mravko Travko oduševili i najmlađe u punom BNP-u

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Muzička bajka Latifa i Mravka Travka nakon Sarajeva sinoć je oduševila i mališane u Zenici.

Rasplesani i sa osmijesima na licima uživali su u lijepom druženju sa njihovim omiljenim likom, a upravo je to najbolja potvrda uspjeha koncerata koje posljednjih godina realizira grupa entuzijasta predvođena Latifom Moćevićem.

U prepunoj sali Bosanskog narodnog pozorišta u Zenici djeca su više od sat vremena plesala i pjevala uz pjesme “Svaki mrav ima dar”, “Vjeverica”, “Hvala mama”, Latifa i dječijeg hora Mravko Travko koji broji oko dvadesetak članova.

– Nismo mogli zamisliti ljepši kraj uspješne godine. Veliki koncerti u Sarajevu i Zenici su pokazali da su djeca željna ovakvih događaja i u 2023. godini nastavit ćemo projekat širom Bosne i Hercegovine. Moram istaći i pohvaliti hor Mravko Travko koji je izrastao u jednu fenomenalnu družinu koja na sceni djeluje kao jedno i svaki put nas nanovo oduševi – kaže Latif Moćević.

Tokom decembra Latif i Mravko Travko gostovat će i u nekoliko drugih bh. gradova i djecu uveseljavati novogodišnjim paketićima.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno