Naše

FOTO KRITIKE: “Naša posla” ili kako brinemo o najmlađim

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO KRITIKE: “Naša posla” ili kako brinemo o najmlađim – Naši posjetioci poslali su nam proteklog vikenda nekoliko zabrinjavajućih fotografija. Čitateljka Berina nam je, između ostalog, napisala – Oko 10 sati navečer na temperaturi od minus tri stepena, ispred pekare, zatekla sam zastrašujući scenu: u kartonskoj kutiji, bez jakne, bez deke, sklupčano je spavalo dijete. Zastala sam na momenat da vidim kako će ljudi reagovati, i naravno samo su prolazili pored, ponekad se okrečući da vide šta je u kutiji. Dijete spava, a u krilu joj je neko ostavio komad pizze.

Nekoliko ulica dalje, Haris je zabilježio scenu iz Travničke ulice. U dvorištu obdaništa Lipa umjesto cvijeća “rastu” otpaci, boce i limnke piva. I pored toga što se redovno čisti, ne prođe noć da “ne naraste” nova količina “ukrasa” u dvorištu, koje mališani vide ujutro… Naša posla…



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno