Naše

FOTO KRITIKA: Kontejneri zjape prazni, smeće odlažu pored

Naši sugrađani nam, iz dana u dan, šalju fotografije smeća pored kontejnera. Primjeri sa Mokušnica i iz Ulice Aska Borića, dokaz su da je nerijetko “do nas”, kako su nam posvjedočili građani, jer kontejneri danima zjape prazni.

-Kod vas sam na portalu čitala, objavila je i televizija, da postoji reciklažno dvorište u Raspotočju, u “Albi”. uz to da se otpad samo spusti pored kontejnera, jedan komšija mi je na kritiku odgovorio – “da mu je mrsko i da nije moj problem”. Nakon njega, prišla sam kontejneru i u prazan kontejner ubacila smeće, kaže naša sugrađanka, koja nam je poslala fotografije.

U nekoliko navrata i  zenički komunalci su tokom redovnog pražnjenja kontejnera naišli na poluprazne kontejnere i desetine vreća i kutija smeća – pored njih. Za ljepši grad trebamo svi učiniti ono što je do nas. Zenicablog će vrlo rado objaviti i druge fotografije koje dobijemo u inbox ili putem emaila [email protected] ili na viber 060 355 8888.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem