Kultura

Foto: književno veče Elzine Kešetović-Jamaković

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Foto: književno veče Elzine Kešetović-Jamaković – Održana je i druga večer u okviru festivala “Snježna kraljica 2015.” . Ovoga puta u našem Cabaret club – u ugostili smo književnicu iz Tuzle, Elzinu Kešetović – Jamaković. Gospođa Elzina je posjetiocima “Snježne kraljice” omogućila da uživaju u pisanoj riječi koja je potekla iz njenog pera. Ova književna večer bila je prva u nizu večeri posvećenih književnosti, a kao i prve večeri prostor Cabaret Club – a bio je ispunjen do posljednjeg mjesta.

Posebna čast nam je što su promociji prvog romana gospođe Elzine prisustvovali i igrači Rukometnog kluba “ČELIK”, te ovim svojim gestom i podržali festival “Snježna kraljica – 2015.”. Svi posjetioci mogli su kupiti knjigu po promotivnoj cijeni od 10 KM.

Sa nama su ponovo bili i naši partneri projekta, te je ove večeri FARMASI KOZMETIKA ponovo nagradila naše posjetioce.

Treću večer manifestacije za građane smo pripremili još jednu književnu večer uz tri dobitnice Gorčinove nagrade “MAK DIZDAR”. Ovim putem pozivamo naše građane da nam se pridruže i na vrijeme rezervišu svoja mjesta za programe festivala. Ulaz za ovaj program je besplatan.

S poštovanjem. PR MANIFESTACIJE



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno