Zabava

Foto: Književna večer i hor KUD-a Željezara

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Foto: Književna večer i hor KUD-a Željezara – U okviru šeste noći manifestacije SNJEŽNA KRALJICA ZENICA 2015 by brend braća Petrović, upriličena je književna večer sa Rašidom Muhić iz Maglaja.

Nakon nje bio je upriličen koncert ženskog hora KUD Željezara Zenica, pod dirigentskom palicom Aldine Aganović. Ovom spektaklu prisustvovao je veliki broj Zeničana, koji su bili iznenađeni silnim iznenađenjima. Pored žena iz hora, učestvovali su i učenici i profesori Osnovne muzičke škole.

Uz izvođenje pjesama i savršeno sviranje instrumenata, braća Ivan i Andrija Petrović, sa Aldinom Aganović i Medihom Gasal su pripremili iznenađenje za jednu članicu hora, Ivanu, koja napušta svoje članice i odlazi nažalost van granica BiH. Tom prilikom joj je uručena torta, a druženje je nastavljeno uz izvođenje djela Kemala Montena, te sevdalinki.

Organizatori zbog velikog interesa publike već je najavljeno druženje – repriza. Pjevalo se do ranih jutranjih sati. A kako je bilo za oba događaja, pogledajte u našoj galeriji.

Paula CABARET Club

 

Ivan i Andrija Petrović

Večeras 21.12. vas očekuje večer najljepših ljubavnih balada, u izvođenju gostiju iz Zagreba, Paule i  Đele Jr. Jusić.

Ulaz je samo 5 KM. 

Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme, jer ove zime Cabaret club je in.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno