Ostali sportovi

FOTO: Klupsko polaganje za pojaseve KK Perfekt

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
U subotu 25.07.2020.godine Karate klub Perfekt iz Zenice je održao kluipsko polaganje za zvanja/pojaseve u Gradskoj Areni *Husejin Smajlovic* u Zenici. Polaganje je uredno najavljeno i odobreno od Karate saveza ZDK i FBIH. Imenovanu i odobrenu komisiju su činili član Berin Durmiš iz KK Alfa iz Zenice i predsjednik Nermin Bošnjak, ujedno glavni trener KK Perfekt.
Na polaganje se pojavilo 49 kandidata za zvanja od bijelo-žutog pojasa do plavog. Svi su pokazali izuzetno dobro poznavanje i uvježbanost karate tehnika i uspješno su položili za svoja prva karate zvanja/pojaseve, dok su stariji članovi uspješno savladali znanje za više zvanja.
Uredno smo ispoštovali sve mjere Kriznog štaba, te je svima po spisku izmjerena temperatura, dezinfikovali ruke pri ulasku, kao i to da su svi nosili maske i držali smo socijalnu distancu.
Iskoristili smo priliku i da podijelimo zahvalnice svima koji su pomogli u radu i afirmaciji našeg karate kluba i sporta: Mirsadu Pripoljcu, RTV Zenici,  sekretaru ZDK Saveza Dževadu Begiću, glavnom treneru KK Alfa Berinu Durmišu, firma ADK Travnik, Multiteh inženjering Zenica, Nacional Zenica, JP za Sportske objekte i terene Zenica, Kenanu Uzunoviću, Adnanu Džonliću, Samiru Lišiću, pomoćnim trenerima Sarah Kulačić, Kenanu Lišiću, Šejmi Dulas i benjaminu Cogi.
Od srca se zahvaljujem još jednom svima koji su pomogli našem klubu i našoj djeci na način na koji su to mogli, te svima koji nas podržavaju u našem radu i cilju i putu do perfekta. Također pozivamo sve one koji žele da nas podrže, imaju ideje i mogućnosti, slobodno da nam se jave.
Još jednom pozivamo sve koji žele da se priključe u Perfekt porodicu to mogu da urade svaki radni dan od 18:30 h na Kamberovića polju.
Glavni trener
Nermin Gagi Bošnjak


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno