Ostali sportovi

FOTO: KK Rei turnir – šest klubova i 220 takmičara, poslije domaćina, najbolji Banjalučani

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: KK Rei turnir – šest klubova i 220 takmičara, poslije domaćina, najbolji Banjalučani – Održan je turnir u sali “Prve Gimnazije” u organizaciji Karate kluba REI Zenica na kojem je učestvovalo 220 takmičara iz šest klubova. Na ovom turniru je najuspješniji i najmasovniji sa 130 takmičara bio naš klub, ali kako domaćin ne ulazi u dodjelu priznanja, pehar za prva tri mjesta i najuspješnije ekipe dodjeljen je za:

1. Karate klub “Bunkai” Banja Luka
2.Karate klub “Sochin” Banja Vrućica
3. KBS”Stari Grad” Mostar
Najuspješniji takmičar sa tri osvojene zlatne medalje je član Karate kluba Rei Anes Karić, dok je najuspješnija takmičarka Laida Ganibegović. Zahvaljujemo se na pomoći u organizaciji roditeljima našeg kluba bez kojih ne bi bilo moguće organizovati turnir, s obzirom da nije bilo sponzora za takmičenje.
Uprava i Trener KK Rei Zenica se zahvaljuju svima koji su došli i podržali ovaj tradicionalni turnir koji se održava svake godine u našem gradu.


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno