Ostali sportovi

FOTO: KK Perfekt Zenica sa devet članova na Međunarodnom karate kampu u Crnoj Gori

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: KK Perfekt Zenica sa devet članova na Međunarodnom karate kampu u Crnoj Gori- Poštovani roditelji, draga djeco i simpatizeri našeg karate kluba *PERFEKT* iz Grada Zenice, učestvovali smo na međunarodnom KARATE KAMPu u Crnoj Gori u periodu od četvrtka 23.06. do nedjelje 26.06.2022.godine.

Organizatoru gospodinu Slađanu Mikuliću i karate klubu *Bijela* iz Herceg Novog idu sve pohvale za perfektno gostoprimstvo i organizaciju.
Dokazali smo svi još jednom da sport i karate ne poznaje granice, te da KARATE povezuje ljude i djecu.
Karate kamp je okupio preko 120 učenika iz 12 klubova iz Hrvatske, Crne Gore, Srbije i Bosne i Hercegovine, koji su radili treninge za kate i treninge za borbe u odvojenim salama. Treninge su uveličali i takmičari koji su nedavno osvojili Evropske medalje u Pragu, te im još jednom ovom prilikom čestitamo na uspjehu.
Sreli smo stare prijatelje i upoznali nove karatiste iz:
– Metković Metković (HR)
– 10 Dan Zagreb (HR)
– Perfekt Zenica (BIH)
– Bijelo Brdo (HR)
– 16-ta Banja Luka (BIH)
– Shodan Prijedor (BIH)
– Mladost Kostajnica ( SRB)
– Fokus Nikšić (CG)
– Zeta Golubovci (CG)
– Bijela Herceg Novi (CG)
– Kotor Kotor (CG)
– Sloboda Tuzla (BIH)
Iskoristili smo priliku i druženje da pozovemo naše stare i nove prijatelje na naš KARATE TURNIR *PERFEKT OPEN ZENICA 2022*, koji će se održati 04.09.2022.godine u Gradskoj Areni *Husejin Smajlović*.
Naš klub je učestvovao sa 9 takmičara i to :
– ISAKOVIĆ AMINA
– MUŠINOVIĆ AMINA
– BOŠNJAK MERJEM
– CIMIRATIĆ HENA
– JUHIĆ AJNUR
– JUHIĆ AJMIN
– MUKAČA HAMZA
– RAŠIĆ TEA
– MLIVIĆ SARAH
Moramo se zahvaliti i roditeljima koji su bili pružili maksimalnu podršku djeci za učešće na kampu i to ALMI ABAZOVIĆ, AMELI BILOGLAVIĆ I ARMINU CIMIRATIĆU.
Naši članovi su pratili treninge kata. Pored redovnih treninga smo koristili slobodno vrijeme za odmor i kupanje u moru, kao i sunčanje na plažama. Vozili smo se i gliserom *HULK*. Posjetili smo i grad u gradu PORTONOVI. U povratku kući smo išli i na AQUA PART *GRAD SUNCA* u Trebinju. Doživljeli smo jedno ogromno i lijepo iskustvo.
Klub nastavlja sa redovnim treninzima na otvorenom na KAMBEROVIĆA POLJU u okviru LJETNE KARATE ŠKOLE svaki radni dan od 18:00 h. Ovom prilikom pozivamo sve stare članove da nastave sa redovnim treninzima, a POZIVAMO I SVU DJECU KOJA ŽELE DA TRENIRAJU KARATE SA NAMA da nas slobodno posjete i postanu dio naše PERFEKT PORODICE.

Uprava kluba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno