Ostali sportovi

FOTO: KK Perfekt na izletu u Ajdinovićima, poziv na karate turnir “Perfekt Open” Zenica 2022.

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Poštovani roditelji, draga djeco i simpatizeri našeg karate kluba *PERFEKT* iz Zenice, naš klub je u četvrtak 18. 08. 2022. godine sa 60 naše djece i roditelja išao na redovni IZLET u Ajdinoviće.

Za prevoz naših članova smo odabrali domaću zeničku firmu ZENI-TOURS, koja nam je obezbjedila visoko kvalitetan i nov autobus, kako bi imali maksimalno ugodnu vožnju, kao i vozača koji je ispunjavao sve naše prohtjeve i za cijelu kompaniju idu samo riječi pohvale i svakako sve preporuke.

Na izuzetno lijepom terenu smo odradili trening, gdje smo sa djecom radili tehnike, kate, vježbe sposobnosti i brzine. Napomenili smo najvažnije sitnice na koje djeca moraju obratiit pažnju prilikom izvođenja karate tehnika i kata, kako bi bili što spremniji za takmičarsku sezonu koja nam slijedi.

Nakon treninga su djeca i roditelji uživali u uslugama i pogodnostima koje pruža Sportsko rekreativni centar *Ajdinovići*. Cjelodnevna usluga na bazi ALL INCLUSIVE. Moramo se još jednom zahvaliti domaćinu na gostoprimstvu i svemu što su nam pružili, kao i da je to mjesto za svaku preporuku za sve klubove i porodice.

Moram se zahvaliti i našim roditeljima sa kojima smo se prvo družili i zajedno pazili na djecu i hvala Bogu sve je prošlo PERFEKTNO.

Klub nastavlja sa redovnim svakodnevnim treninzima i pripremama za takmičarsku sezonu, kao i završne pripreme za organizovanje karate turnira *PERFEKT OPEN ZENICA 2022*, koji će biti u nedjelju 04.09.2022.godine u Gradskoj Areni *Husejin Smajlović*.

Pozivamo svu djecu, sve karataše i karatašice, sve prijatelje i sve karate klubove na KARATE TURNIR U ZENICA pod nazivom *PERFEKT OPEN ZENICA 2022*, koji će se održati U NEDJELJU 04.09.2022.GODINE u Gradskoj Areni *Husejin Smajlović*.

Uprava kluba

Više fotografija na:



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno