Košarka

Foto: Kengur u Sloveniji

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U sklopu svog godišnjeg plana i programa rada košarkaški klub Kengur ima niz aktivnosti koje uključuju razne međunarodne turnire, kao i zimske i ljetne kampove. Već početkom ove godine u periodu od 7 – 14 januara Kengur je tradicionalno organizovao zimski kamp u Slovenskom gradu Slovenj Gradecu. Ovaj tradicionalni zimski kamp košarkaški klub Kengur je organizovao po 17-ti put zaredom.

Kamp je okupio preko 60 učesnika ne samo iz Zenice nego i drugih gradova Bihaća, Tuzle , Sarajeva. Pored košarkaških aktivnosti u sklopu boravka u Sloveniji svi učesnici su svakodnevno mogli uživati i skijati na prelijepom i poznatom skijaškom centru KOPE. Za sve učesnike kampa je bila uključena i obuka skijanja sa trenerima i profesorima sporta i tjelesnog odgoja Mehmedić Uzeirom, Enverom Jahićem i Jasminom Efendićem. U Kenguru ističu da je i ovaj kamp protekao na vrhunskom nivou i da je cilj kampa ispunjen.

Druženje, zabava, utakmice, pozitivna energija, takmičenja i naravno stvaranje radnih navika kod djece samo su neke karakteristike koje su nas pratile u proteklih sedam dana u Slovenj Gradecu gradu u kojem smo boravili i prelijepoj planini Kope na kojoj smo skijali. Ovom prilikom KK Kengur se zahvaljuje prije svega domaćinima u Sloveniji koji su pokazali izuzetno gostoprimstvo, svim našim učesnicima kampa na odličnoj saradnji i naravno roditeljima bez kojih sve ovo ne bi bilo moguće.

Jasmin Efendić za Zenicablog



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno