Ostali sportovi

FOTO: Karatisti Saninu Orliću dvije medalje u Tuzli na Kupu „Tuzlanski pobjednik“

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: Karatisti Saninu Orliću dvije medalje u Tuzli na Kupu „Tuzlanski pobjednik“  – Na Prvom međunarodnom karate Kupu „Tuzlanski pobjednik 2017“, koji je održan 25.11.2017.godine u Tuzli, u organizaciji KK Winer iz Tuzle, karatista KK Čelik Sanin Orlić imao je zapažen nastup.

Kup je održan u dvorani Mejdan u Tuzli, gdje je učešće uzelo 37 klubova iz 4 države, BiH, Srbija, Hrvatska i Crna Gora sa 500 takmičara.

U super organizovanom turniru karatista KK Čelik Zenica, Sanin Orlić, osvojio je dvije medalje.

-Sanin Orlić je ponovo bio u vrhu, u konkurenciji seniora, kate, osvojio je 2. mjesto i srebreno odličje, dok je u konkurenciji juniora bio bronzani. Treba napomenuti da je oba puta izgubio od veoma jakog takmičara iz Crne Gore, koji je osvajao svjetska odličja -, kazali su nam u KK Čelik Zenica.

Karate klub Čelik će u decembru ići na turnire u Banja Luku i Tuzlu, tako da će sa ta dva turnira završiti uspješnu 2017. godinu.
Čestitke Saninu Orlići i njegovom treneru Mariju Zakiću na ovom uspjehu u Tuzli i od sportske redakcije Zenicabloga.

E.Imamović
Foto KK Čelik



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno