Ostali sportovi

FOTO: Karate klub”REI” Zenica organizovao Klupski karate seminar

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
FOTO: Karate klub”REI” Zenica organizovao Klupski karate seminar – K.K”REI” Zenica organizovao je Klupski karate seminar za perspektivne članove kluba. Seminar je održan u sali OŠ”Meša Selimović” Zenica,te se ovom prilikom zahvaljujemo direktoru škole gosp. Amiru Zukiću na ustupljenoj sali.
Seminar se odvijao u dva treninga po 2h.
Prvi dio seminara vodio je Sensei Džulić Eldin 5. DAN gdje se u prvom treningu radio kihon(tehnika) i kata.U drugom terminu seminara radzene su borbene kombinacije i samoodbrana,a instruktor je bio trener u klubu Sensei Denis.Brdarević 5.DAN,koji je i Instruktor u KPD Zenica.Asistenti na seminaru su bili

Skomorac Amar,Hodžić Kenan,Velispahić Našid,Odobašić Mirnes,Neimarlija Ilhan i Pivić Amila. Seminaru je prisustvovalo 82 člana kluba. Zahvaljujemo se svima koji su došli i podržali seminar roditeljima kluba i djeci.Karate klubu”REI” Zenica slijedi turnir u Šamcu koji će se održati u nedjelju 25.11.2018.,gdje očekujemo dobar nastup naših takmičara.
KK REI Zenica


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno