fbpx
Ostali sportovi

FOTO: Karate klub “REI” Zenica organizovao polaganje za 96 članova kluba

FOTO: Karate klub “REI” Zenica organizovao polaganje za 96 članova kluba – Karate klub “Rei” Zenica dana 30.12.2018.god. organizivao je polaganje za zvanja u Zenici i sekciji Kakanj.U Zenici je izaslo 54 kandidata,dok je u sekciji Kakanj izašlo 42 kandidata za zvanja od žutog do plavog pojasa.
Na polaganju je uručeno i više priznanja i pehara za najuspješnije članove kluba za tekuču godinu,kao i za članove koji su pokazali najveći napredak u radu i koji su takodjer pravili odlične rezultate u 2018-toj godini.
Najuspješniji takmičari kluba su:

Skomorac Amar
Neimarlija Ilhan
Ganibegović Laida
Šabanović Sumeja
Takmičari koji su takodjer nagrađeni s priznanjima za postignute rezultate su:
Velispahić Našid
Pivić Amila
Kovač Mujo
Doglod Belmina
Jašarević Dženeta
Odobašić Ajša
Komisiju za zvanja sačinjavali su
Predsjednik komisije
Sensei Džulić Eldin 5.DAN
Sensei Brdarević Denis 5.DAN
Odobašić Mirnes 1.DAN
Hodžić Kenan 1.DAN
Skomorac Amar 1.DAN
Svi kandidati su pokazali zavidno znanje u katama,tehnikama i borbama,te su više nego zasluženo osvojili nova zvanja na čemu im ispred uprave kluba čestitamo.Iduča aktivnost kluba jeste organizacija Otvorenog prvenstva Karate kluba “REI” pod nazivom”4. Shotokan kup Zenica 2019″, gdje očekujemo nastup preko 450 takmičara,ali i pomoć u organizaciji turnira.
Također naš klub poslije zimskog raspusta vrši Besplatan Upis novih članova u našu školu koja trenutno broji preko 340 aktivnih članova kluba.