Košarka

FOTO: Još jedna ubjedljiva pobjeda košarkašica Čelika u A1 ligi – Impuls zaleđen na – 53

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: Još jedna ubjedljiva pobjeda košarkašica Čelika u A1 ligi – Impuls zaleđen na – 53 – Uokviru 3.kola A1 lige, u Areni „Husejin Smajlović“ u Zenici, košarkašice Čelika bile su domaćini ekipi Impuls sa Ilidže-Sarajevo. Novu ubjedljivu pobjedu u ovoj ligi zabilježile su košarkašice Čelika. Rezultat: KŽK Čelik – ŽKK Impuls Ilidža 96:43 (23:13), (32:9), (17:14), (24:7);

Utakmica je igrana na C terenu Arene, pred oko 100-tinjak gledalaca, Sudili su Hasan Bajgorić i Zlata Borčilo iz Zenice, delegat je bio Zoran Marković iz Zenice. Sastav KŽK Čelik: A.Ćorović, Z.Čičak, E.Nizamić, N.Glotić, A.Čehajić, A.Huseinović, F.Đuherić, S.Bajramović, E.Jovanović, H.Halilović, M.Horić, A.Omerdić. (Trener Aida Kalušić); Strijelci u timu Čelika  bile su Glotić i Čičak po 15 poena, Čehajić 14, Ćorović i Nizamić po 12, Đuherić i Horić po 8, Omerdić 6, Halilović 4 i Bajramović 2 poena, javili su iz KŽK Čelik. Ovo je treća ubjedljiva pobjeda košarkašica Čelika u tri odigrana kola A1 lige, a treći poraz košarkašica Impulsa. Pobjeda domaćih nijednog trenutka nije dolazila u pitanje,  a trenerica Kalušić dala je priliku svim igračicama iz rostera na nastupe.

Parovi 3.kola:

Čelik – Impuls 96:43

Konjic – Spars Brčko DC

Tešanj – „Zrinjski 2010“

Tekst i foto galerija E.Imamović

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno