Zenica

FOTO: Jedinstven gift program u The G-Store radnji!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

The G-Store radnja već nekoliko godina predstavlja jedinstven multibrend koncept, sa lokacijom na prizemlju Family centra Ekran.

Naš raznoliki asortiman obogatili smo sa gift programom, game & hobby asortimanom, kao i sa karnevalsko-festivalskom opremom. U našem gift programu pronađite poklon za svaku priliku, posebne i licencirane proizvode, oficijelni merchandise za najpopularnije serije, filmove, video igre i druge franšize u pop kulturi, a tu su figure, setovi, šolje, i još mnogo drugih sitnica i za najprobirljivije fanove.

Dio našeg bogatog asortimana su i društvene igre za sve uzraste i generacije, ali i igre s kartama (Yu-gi-oh!, Magic the Gathering, Pokemon, Digimon), kao i oprema za igre s kartama.

Proširena je i ponuda knjiga izdavača Puls i Stilus, gdje vam donosimo veliki izbor knjiga za ljetnje opuštanje, bilo da volite ljubavne romane ili krimiće, ali isto tako i brojne knjige o roditeljstvu, kuharice i druga zanimljiva štiva.

Naša radnja je mjesto i gdje ćete pronaći najveći asortiman licenciranih proizvoda Filip & Zaga. A osim toga, za najmlađe, tu su i slikovnice, bojanke i enciklopedija sa najpopularnijim likovima, kao i odličan izbor brendiranih igračaka.

Tu su i dalje super ponude tekstila, kao i brojne akcije igračaka, knjiga i slikovnica po super cijenama već od samo 1KM.

Ukoliko nas još niste posjetili, sada je pravo vrijeme da to učinite.

Radujemo se vašoj posjeti!



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno