Zenica

FOTO: Jablaničani posjetili saborce iz Zenice

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
FOTO: Jablaničani posjetili saborce iz Zenice – OPŠ i PB “Zlatni ljiljan” Grada Zenice imala je tu čast i zadovoljstvo da ugosti OPŠ i PB Grada Jablanica, njih oko 30 osoba.  OPŠ i PB ” Zlatni ljiljan” Grada Zenice, na čelu sa predsjednicom Nihadom Husejnagić , zaista smo se potrudili da svoje prijatelje koje je zadesila ista sudbina ugostimo što je bolje moguće.
Našim gostima smo omogućili posjete Medžlisa Islamske zajednice na čelu sa efendijom Efendićem, Sultan Ahmedovoj džamiji i klanjanju podne namaza u istom, Muzeju grada Zenice, i naravno posjeta Kamenom spavaču i odavanje počasti našim poginulim borcima AR-BiH .Zatim je uslijedila šetnja gradom i organizovani zajednički ručak u restoranu “Paviljon”. Gosti su bili oduševeljeni našim gradom, kao i samoj organizaciji koju smo obezbjedili. U budućnosti se nadamo da ćemo imati što više ovakvih posjeta. I da nikada ne dozvolimo da padne u zaborav ono što smo proživjeli svi zajedno u ratnim 92′-95′ godinama.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno