Kultura

Foto: Izložba Zenica nekad i sad

Zenicablog vam ekskluzivno donosi, u saradnji sa autorom Dadom Ruvićem, izgled fotografija predstavljenih na izložbi ZENICA NEKAD I SAD u Muzeju Grada Zenice. Od otvaranja izložbe u ponedjeljak u 13h, za nešto više od 48 sati, ovu izložbu je vidjelo više od 1.500 posjetitelja u galeriji u prizemlju Muzeja.

Budite i vi jedna od osoba koja će uživo moći uporediti zanimljive detalje našeg grada. Naglašavamo da, po želji autora, prenosimo samo manji dio izložbe, dok se sve fotografije mogu vidjeti isključivo od 8 do 17 u Muzeju.

Napomena: Pravo objavljivanja posjeduje isključivo Zenicablog. Svako preuzimanje, kopiranje, umnožavanje te neovlašteni share pojedinačnih fotografija ili galerije na društvenim mrežama i profilima, smatrat će se kršenjem autorskih prava i biti će prijavljeno nadležnom sudu. Copyright Dado Ruvić & Zenicablog

Više na

Posted by Zenicablog on 25. Mart 2015

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem