Kultura

FOTO: Izložba sportskih karikatura i ilustracija Zeničanina Zdravka Cvjetkovića otvorena u Kulturno-sportskom centru Kakanj

FOTO: Izložba sportskih karikatura i ilustracija Zeničanina Zdravka Cvjetkovića otvorena u Kulturno-sportskom centru Kakanj – Nakon što je u 2018. godini svoju izložbu postavio u rodnoj Zenici, ali i Sarajevu, Mostaru i Travniku, Zeničanin Zdravko Cvjetković je prvu samostalnu izložba sportskih karikatura i ilustracija u 2019. godinu priredio u Kulturno-sportskom centru Kakanj.

Izložba je organizirana povodom 1. marta, Dana nezavisnosti BiH, a autor se zahvalio Dariji Gelić na pozivu, domaćinima na organizaciji i svim posjetiocima na velikom odzivu. Za sve koji nisu bili u mogućnosti doći na otvorenje, a imaju želju da vide izložbu, mogu da je do 15. marta posjete u Likovnoj galeriji Sportsko-kuturnog centra Kakanj.

Foto album Zdravka Cvjetkovića

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem