Oglasi

FOTO: Izdaje se poslovni prostor u Zenici

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: Izdaje se poslovni prostor u Zenici- Izdaje se poslovni prostor na 3 sprata u ulici M.S. Serdarevića (115,65 m2 + podrum)

Prostor za iznajmljivanje nalazi se na adresi M.S. Serdarevića br. 27 na izuzetno atraktivnoj lokaciji u centru grada i ima dva ulaza – sa ulice M.S. Serdarevića i ulice Bulevar Ezhera Eze Arnautovića. Prostor je uknjižen svaki sprat zasebno (prizemlje 42,06 m2, prvi sprat 43,77 m2 i potkrovlje 29,82 m2), što čini ukupno 115,65 m2. Pored toga, poslovni prostor posjeduje i podrum površine cca 40 m2 i terasu sa pogledom na rijeku Bosnu i Kamberovića polje.

U objektu se nalazi priključci dvofazne i trofazne struje, grijanja i vode.

Prostor izuzetno pogodan za kancelarijski prostor, prodajnu djelatnost, stomatološku ordinaciju, salon ljepote, fast food i sve druge djelatnosti, uz mogućnost različitih namjena po spratovima jer je svaki sprat zasebno uknjižen i može se podijeliti na dva zasebna poslovna prostora po potrebi.

Novim regulacionim planom, radi se na modernizaciji ovog dijela stare čaršije, gdje su predviđeni drvoredi, sa uređenim pločnikom. Samim tim ovaj dio čaršije će dodatno dobiti na značaju.

Za sve dodatne informacije, pregled prostora i dogovor oko cijene i uslova izjamljivanja: kontakt telefon 062/125 -395.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno