Zenica

FOTO: Igraonica Bubamara priredila zabavu za mališane “Dom-porodice”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: Igraonica Bubamara priredila zabavu za mališane “Dom-porodice” – Uljepšali smo zajedno praznične dane djeci bez roditeljskog staranja “Dom-porodica” Zenica – Povodom novogodišnjih praznika igraonica BUBAMARA Zenica uz podršku dobrih Zeničanki i Zeničana je za djecu bez roditeljskog staranja “Dom-porodica” Zenici upriličila zabavu sa Deda Mrazom.

Program za djecu obuhvatao je zabavu sa Deda Mrazom, sokove, pizze, slane i slatke grickalice, Fotografisanje sa Deda Mrazom, Paketić i Facepainting.

Novogodišnje praznike tradicionalno povezujemo s vremenom poklanjanja. Svi smo mi bili djeca i znamo koliko pokon djecu obraduje, a posebno djecu bez roditeljskog staranja. Namjera nam je bila da zajedno sa vama ovoj djeci uljepšamo novogodišnje praznike i to na njihov način, da se obraduju, a čemu drugom, nego zabavi, Deda Mrazu, paketičima i lijepoj riječi/zagrljaju.

Hvala svima sugrađanima koji su dostavili dodatne poklone za djecu JU “Dom i porodica” Zenica.  Hvala i prijateljima iz Sarajeva, Visokog i Travnika koji su djeci poslali pelene, odjeću i poklone.  Hvala i Foto NINO Zenica koji je slikao djecu, ali nije htio naplatiti usluga slikanja i izrade fotografija.  Hvala i zenicablog.com koji je promovisao ovu aktivnost. Dobri ljudi hvala u ime djece nadamo reprizi lijepe zabave.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno