Kultura

FOTO: hiljade pahulja bijelih – program u BNP

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: hiljade pahulja bijelih – program u BNP – Večeras je u okviru CABARET WINTER FEST-a, u organizaciji Cabaret cluba, brand By braća Petrović i baletne škole Ars centar, na velikoj sceni BNP-a, održan do sada neviđen baletno-muzički performans “HILJADE PAHULJA BIJELIH”.

Cijela večer i program su otvoreni izvođenjem istoimene pjesme velikana Kemala Montena, u sjećanje na njegov  lik i djelo.

Uokviru programa premijerno je prikazan spot podrške Alepa, kojim smo iz Zenice poslali poruku mira Svijetu. Program je svojim prisustvom uveličala i magistrica klavira Ena Prutina. Svi prisutni su višeminutnim aplauzom nagradili male “pahulje”.
Za sutra u okviru festivala, najavljujemo večer Argentinskog tanga sa specijalnim gostima iz plesnog kluba STARS Zenica.
Ranije, promoviran je video sa malenim balerinama, kojeg je uradio tim predvođen našim dugogodišnjim prijateljem i saradnikom Dadom Ruvićem. Video i podatke o projektu pročitajte NA LINKU OVDJE.
Organizatori CWF


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno