Zenica

FOTO: GSS Zenica sugrađanima predstavio svoj rad

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U subotu, na Trgu Alije Izetbegovića, održan je poseban dio programa Zenica Summer Fest, “Šetnjica osmijeha”.

Ovaj događaj je privukao je mnoštvo posjetioca, posebno mališane, kojima je i namjenjen. Mališani su uživali u raznim aktivnostima. Jedan od posebnih trenutaka bio je predstavljanje Gorske službe spašavanja stanica Zenica, koja je imala čast da bude dio ovog događaja.

Članovi GSS stanice Zenica su sa ponosom predstavili svoj rad i nesebično su podijelili svoje znanje o spašavanju i sigurnosti. Posebno su istakli tehniku spuštanja sa zgrade, impresionirajući prisutne svojom stručnošću i hrabrošću.

Ovaj događaj je sjajno promovirao saradnju između Zenica Summer Festa i Gorske službe spašavanja stanice Zenica. Svi prisutni su imali priliku bolje upoznati GSS stanicu Zenica i saznati o važnosti njihovog rada za zajednicu. Njihova prisutnost je dodala poseban sjaj “Šetnjici osmijeha”, te su ostavili pozitivan utisak na sve prisutne.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno