Rekreacija

Foto: Fitness studio – grupni i individualni treninzi

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Foto: Fitness studio – grupni i individualni treninzi – Želite vježbati i biti u formi, a ne znate kako započeti? 
Fitness studio u Zenici i stručno osoblje u njemu, sigurno su dobar razlog za početak vašeg vježbanja. Vježbanje može biti svojevrsna strast, izazov, igra zdrava zabava ili „ispušni ventil“.

Vježbanje je nešto što nas osnažuje i stvara nam osjećaj ugodnosti.
U Fitness studiju nudimo raznovrsne programe za naše klijentice, a sigurni smo u to da svako može pronaći idealan program i termin vježbanja za sebe.
 Grupni treninzi se održavaju svakim radnim danom od 19-20 sati pod vodstvom stručnih trenera.

Uz ovakve treninge kod naših klijentica dolazi do razvoja izdržljivosti, snage, koordinacije i ostalih motoričkih sposobnosti. Rezultati su zagarantovani, a to potvrđuju naše klijentice koje su u vrlo kratkom periodu postigle zavidne rezultate.

Pored grupnih treninga svakako da su na raspolaganju i individualni treninzi za naše klijentice, a sve prema njihovim željama, odnosno unaprijed izrađenom planu i programu treniranja. 
Dobru zabavu i druženje, odlične treninge i masaže, vrhunsku energiju možete dobiti u Fitness studiju.
Stoga, dobro nam došle, sezona je počela.

Grupni treninzi koje vodimo Insatity boot camp i body shred su kombinacija aerobnog, intervalnog i treninga snage, za mršavljenje , poboljšanje kondicije , utječu na definiciju mišića i povećanje inteziteta sagorjevanja masti.

Rezultati naših klijentica nama su dokaz da smo na pravom putu. Za kratko vrijeme su postigle maksimalan napredak i zajedno nastavljamo u istom ozračju .

Dobru zabavu i druženje , odlične treninge i masaže, vrhunsku energiju možete dobiti kod nas.

Stoga , sezona je počela , dobro nam došle i uvjerite se da je ovako kao što je rečeno –

Radno vrijeme : svaki dan osim nedjelje od 12,00 – 22,00 sata. Kontakt 032 972-970 – Posjetite nas na adresi – Fitness studio, Mokušnice 10 (Bivša zgrada Medike).


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno