Rekreacija

FOTO: Ekipa džemata Šerići osvojila Bajramski malonogometni turnir Mreže mladih

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Bajramski malonogometni turnir koji organizuje Mreža mladih i Medžlis Islamske zajednice Zenica, nastavljen je danas u poslijepodnevnim satima posljednjom utakmicom četvrtfinala između ekipe džemata Mošćanica i Gladovići koja je završena rezultatom 1:0.

Polufinale turnira nakon izvlačenja parova, igrale su ekipe džemata Šerići i Mošćanica, te Trgovišća i Seoca a obje utakmice su završile rezultatima 2:0 tako da su se u finale Bajramskog turnira plasirale ekipe Šerića i Trgovišća. I današnji tok turnira obilježila je fer i korektna atmosfera, te veliki broj gledalaca koji su posmatrali utakmice. Finalna utakmica između ekipa džemata Trgovišće i Šerići je završena rezultatom 2:4.

Konačni poredak turnira je sljedeći:
1. mjesto – ekipa džemata Šerići;
2. mjesto – ekipa džemata Trgovišće;
3. mjesto – ekipa džemata Mošćanica.

Pehare i nagrade za prvoplasirane ekipe su uručili koordinator Mreže mladih Muftijstva zeničkog Ahmed ef. Hrustić i koordinator Mreže mladih Medžlisa Islamske zajednice Zenica Muhamed ef. Bilčević. Učešće na turniru je uzelo ukupno 26 ekipa i više od 220 učesnika, te koristimo priliku da se zahvalimo svim ekipama na učešću a posebno na fair play i korektnom ponašanju. Posebne čestitke upućujemo ekipama džemata Šerići, Trgovišće i Mošćanica na osvojenim prvim mjestima.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno