Ljudi

Foto: dženaza Izudinu Izi Zadiću

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Izudin (Hasana) Zadić – IZO 1949-2015 – rođen 1949.godine u Zenici, rodna mahala Bilino polje. Dženaza je obavljena u haremu Čaršijske, Sultan Ahmedove džamije u Zenici, a ukop na mezarju Prašnice u prisustvu velikog broja rodbine, komšija i prijatelja iz svih sfera života). Dženazu je obavio hadži hafiz Safet ef. Husejnović, imam u Sejmenskoj džamiji u Zenici.

“Iza njega ostali su ožalošćena supruga Aziza, sin Nerin, kćerka Jasmina, braća Sabahudin i Rasim, unučad Harun, Emir, Elma i Hana, snaha Evelina, zet Nedžad, komšije, rodbina, prijatelji od Australije do Amerike, od Istanbula do Hamburga i Štokholma, navijači Čelika, navijači Bosne i Hercegovine, saborci iz Armije RBiH, raja iz Lokalnog omladinskog vijeća…” –citat iz objavljenog priloga: IN MEMORIAM IZUDIN IZO ZADIĆ – pročitajte cijeli članak.

E.Imamović za Zenicablog



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno