Nogomet

FOTO: Džeko stigao u Zenicu nakon poraza u finalu Lige prvaka, pogledajte kako je dočekan

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Pripremama nogometne reprezentacije BiH danas se priključio i kapiten Edin Džeko koji je u subotu igrao finale Lige prvaka, te se naknadno pridružio saigračima.

Dijamanta je u Trening kampu NS BiH u Zenici prvo dočekao golman Ibrahim Šehić, a zatim su ga srdačno pozdravili i ostali saigrači, kao i članovi stručnog štaba na čelu sa selektorom Farukom Hadžibegićem, koji je poručio da ostaje da vidimo u kakvom je stanju naš kapiten nakon što je u finalu Lige prvaka protiv Manchester Cityja (0:1) napustio teren u 58. minuti žaleći se na povredu.

Inače, reprezentativci Bosne i Hercegovine su jutros u Trening centru Nogometnog saveza BiH odradili trening u okviru priprema za kvalifikacije utakmice protiv Portugala i Luksemburga.

Selektoru Faruku Hadžibegiću na raspolaganju jutros nije bio Benjamin Tahirović.

Veznjak je zbog bolova u preponi i natkoljenici s medicinskim timom otišao na ultrazvuk.

Više informacija o njegovom stanju bit će poznato nakon pretraga.

Podsjetimo, nogometaši BiH će u trećem kolu kvalifikacija za Euro igrati u gostima kod Portugala 17. juna u Lisabonu, a u četvrtom kolu u Zenici dočekuju Luksemburg 20. juna.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno