Zabava

Foto: Dvije nagrade za Ruvića

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Foto: Dvije nagrade za Ruvića – Na Festivalu izviđačke pjesme Zenica 2015. nagradu za najbolju produkciju dobio je Zeničanin Alen Ruvić. U više navrata smo pisali o Alenu, a neke od članaka možete vidjeti OVDJE. Zatražili smo komentar u vezi najnovijeg priznanja za rad.

-Izuzetna čast i zadovoljsto mi je po drugi put osvojiti ovakve nagrade i to od eminentnog stručnog žirija, naročito jer se radi o međunarodnom Festivalu koji je napredovao za tri godine od lokalnog do međunarodnog. Prošle godine je to bila nagrada i plaketa za najbolju kompoziciju, ove godine za najbolju produkciju i aranžman. Tim sa kojim sarađujem u studiju Sejo i Zeka su moji drugovi izviđači, sa kojima je izuzetno zadovoljstvo uz druženje praviti pjesme. Bilo je mnogo međunarodnih nagrada, pjesama za zvijezde, ali ovo je nešto što ima posebno mjesto u mom srcu. Naredni projekat je snimanje CD-a.  Sve kompozicije kao i novu Himnu moći ćete poslušati nakom promocije CD -a, kaže Alen, čiji rad možete pratiti i na www.ruvexmusic.com

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno