Zabava

FOTO: Državni izbor Fotomodela BIH – pobjednica Mostarka Ejla Prguda

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Nakon godinu dana potrage za licima specifičnog tipa širom Bosne i Hercegovine jedanaest predtakmičenja i dva polufinalna predtakmičenja u Federaciji, Brčko Distriktu i Republici Srpskoj održano je i spektakularno državno finale Izbora za Fotomodel Bosne i Hercegovine.

Trideset dvije najljepše djevojke iz cijele Bosne i Hercegovine bile su učesnice trodnevnog Models Campa u prelijepoj Villi Milas. Tim fotografa, koreografa, fitness trenera, nutricionista, make up artista, frizera pripremao je djevojke kako bi zablistale na finalnoj većeri u prelijepoj dvorani Queen Hotela Mepas. Fashion M kao producent ovog takmičenja kao cilj je postavio da pronađe najbolja komercijalna lica za potrebe reklama, spotova, modnih kampanja, editorijala, televizijska lica i sve što su u sedamnaestogodišnjem radu uočili kao potrebe tržista Bosne i Hercegovine i regiona. Djevojke koje su bile dio finalnog izbora morale su biti elekoventne, talentovane, a fokus se stavljao i na obrazovanje. U prilog tome govori i činjenica da je glavna nagrada za pobjednicu stipendija u iznosu od 12 000 KM koju dodjeljuje generalni partner Izbora za Fotomodel BiH Internacionalni Univerzitet u Travniku.

Prvoplasirane djevojke su Amina Dumpor pod titulom FOTOMODEL FACEBOOKA BOSNE I HERCEGOVINE, Magdalena Milošević pod titulom TOP FACE FOTOMODEL BOSNE I HERCEGOVINE, Jasmina Habibija pod titulom FOTOMODEL FASHION M BOSNE I HERCEGOVINE, Leona Blaž pod titulom FOTOMODEL MEDIJA BOSNE I HERCEGOVINE, Tanja Karać pod titulom FOTOMODEL ŠARMA BOSNE I HERCEGOVINE, Mija Mrnjavac pod titulom II PRATILJE FOTOMODELA BOSNE I HERCEGOVINE, Ema Meškić pod titulom I PRATILJE FOTOMODELA BOSNE I HERCEGOVINE, te pobjednica večeri prelijepa Ejla Prguda pod titulom TOP FOTOMODEL BOSNE I HERCEGOVINE.

Pored učešća djevojaka u finalnoj večeri posjetitelji su imali i bogat show program uz specijalnog muzičkog gosta Valentina Perutine, plesnog studia Mo Stars, plesnog studia Korolova,Dance ET, te Mostarskih mažoretkinja.

Djevojke u posljednjem izlazu su nam se predstavile u prelijepim toaletama poznate BH dizajnerice Svjetlane Vuković Cece.

Projekat je podržao Grad Mostar kao generalni pokrovitelj.

Generalni sponzor izbora je Number 1, zlatni sponzor Eisberg energy, srebreni sponzor Plaza Mostar, te generalni partner Internacionalni Univerzitet u Travniku. Oficijalno piće izbora je Eisberg energy drink.Za frizure učesnica pobrinuo se Salon ljepote „AS“ i Danny hair style,za make up pobrinuo se Salon Infinia.Predivne bukete za pobjednice pripremio je Elan flower therapy kao i poklone Lets go.ba, Butik Feeling, Borboleta joaillerie BiH i Callux.Hvala Taboo restaurant & bar, te GoldenCube-u na prelijepom dočeku učenica u toku priprema.

Veliko hvala našim medijskim pokroviteljima koji su nas pratili kroz čitave pripreme kao i sam događaj Face TV, Magazin Azra, RSG Radio, Bljesak.info, Centralna.ba, Zenicablog.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno