Ostali sportovi

Foto: drugi SPORTZDK table tennis Open

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U Areni Zenica od 10 sati počeo stonoteniski dan. Otvoren 2. Sportzdk Table tennis. Danas, subota 27.juna u 10 sati, u zeničkoj Areni otvoren je 2. SPORT ZDK TABLE TENNIS OPEN. Kako nam je rekao delegat i vrhovni sudija turnira, Mirza Dizdarević, prijavljeno je 60 veterana, 12 seniora i 6 veteranki. Prisutnim takmičarima, gledaocima i gostima obratili su se gospoda Armin Mujkić, u ime Udruženja „Sport Media“ i organizatora turnira, Mirsad Pajević, u ime stonoteniskog saveza BiH, te Husejin Smajlović, gradonačelnik Zenice.

Turnir zajednički organizuju Stonoteniski klub Mladost iz Zenice i Udruženje “Sport Media” a povodom 26. juna Međunarodnog dana borbe protiv zloupotrebe droga.
Igra se na osam stolova, a prijavljeni igrači su raspoređeni po grupama i iz svake grupe prolaze po 2 takmičara. Dalje se nastavlja po knock-out sistemu, a igrat će se i za treće mjesto.
Organizator je obezbjedio pehare, medalje, diplome kao i novčane nagrade za tri prvoplasirana takmičara po navedenim kategorijama.
Da podsjetimo i prošle godine zahvaljujući podršci partnera iz Stk Mladost, kao i Javne ustanove Zavod za bolesti ovisnosti ZDK i privrednih subjekata, na zadovoljstvo stotinjak učesnika uspješno je organizovan 1. Sportzdk Table tennis open.

E.Imamović za Zenicablog

Više na

Posted by Zenicablog on 27. Juni 2015



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno