Zabava

FOTO: Drugi dan Motorijade – koncert “Zabranjenog pušenja”

Podijeli ovu vijest:

Sinoć je na Kamberovića polju koncertom grupe Zabranjeno pušenje završena dvodnevna motorijada koju tradicionalno organizuje zenički Moto klub Condor. Ove godine po prvi put motorijada je održana u sklopu programa Zenica summer festa, a dva dana spektakla koji su zenički bajkeri u saradnji sa organizatorima ZSF-a priredili još će se dugo prepričavati.

Ovogodišnji skup bajkera iz naše zemlje i regiona bio je i u čast rođendana MC “Condor”, čiji je predsjednik Robert Anić zahvalio svima na odzivu sa željom da se ponovo nađu naredne godine na istom mjestu.

Jučerašnji, drugi dan motorijade, počeo je defileom bajkera ulicama grada, a nastavljen koncertom grupe Euforija iz Bihaća na Kamberovića polju. Dvosatna svirka Euforije, bila je uvod za veliki vatromet, nakon kojeg je uslijedio izlazak na scenu ekipe iz “Zabranjenog pušenja” koja je za preko 20 hiljada posjetilaca priredila noć koje će se sjećati dugo, a u hitovima benda uz kojeg su odrastale brojne generacije uživali su i pjevali i mladi i stari.

Sinoć se prije izlaska na scenu Zabranjenog pušenja posjetiocima obratio i gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović, poručivši kako će Gradska uprava sa njim na čelu nastaviti podržavati ovakve projekte, pohvalivši rad Moto kluba Condor.

Nedjelja nam donosi dvostruki program na Zenica summer festu, a od danas smo ponovo u centru grada, na Trgu Alije Izetbegovića. Od 18:00 sati počinje Family piknik – Šetnica osmijeha, sadržaj za omladinu, a od 20:30 na velikoj bini na festivalskom trgu počinju Međunarodni tamburaški susreti.

Podsjećamo da Zenica summer fest tehnički realizuje RTV Zenica uz pokroviteljstvo Grada Zenice i gradonačelnika Fuada Kasumovića, te prijatelje Festivala, zlatnog sponzora kompanije „Bingo“, te sponzora Aura osiguranja, BH Telecoma, i Federalnog ministarstva kulture i sporta. Vidimo se i sutra u srcu Zenice.

Sve informacije vezane za program Sumeer Festa možete pronaći i u programima RTV Zenica, našim nalozima na društvenim mrežama, te na portalima zenicainfo.ba i zenicasummerfest.org.

PR SLUŽBA FESTIVALA

 

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno