Naše

FOTO: drama u Novom Radakovu – zbog gradilišta novog parkinga oštećeni okolni objekti

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: drama u Novom Radakovu – zbog gradilišta novog parkinga oštećeni okolni objekti – Proteklih sedmica javnost je pratila polemiku i aktivnosti oko protesta mještana Novog Radakova zbog gradnje parkinga na mjestu jednog od rijetkih parkova i “zelenih oaza” u ovom naselju….

Nakon današnjeg nevremena, jedan od mještana, naš sugrađanin Andrija Petrović poslao nam je fotografije uz opis, koji prenosimo u cjelosti, izuzev vulgarnosti u originalnom postu, zajedno sa fotografijama koje su nam poslane:

I evo, ono čega smo se pribojavali i nedavno izašli na ulicu u Novom Radakovu i pokušali da spriječimo izvođača radova da se ne ruši jedina slobodna zelena površina gdje su se djeca mirno igrala, gradska uprava je naredila da se pravi j***** parking. Evo predstavnice gradske uprave, gđice Sumeja, jer smo sa Vama pregovarali, a Vi doveli policiju koja nas je mirnim putem rasputila kućama, jer ljudi imali naređenje i rade svoj posao, pogledajte šta ste napravili, alo POGLEDAJTE!!! Parking bez odvodnih cijevi za vodu?Ko će ljudima platiti štetu na autima jer je upravo ta j***** ograda pala po autima! Upravo je ta kiša sj**** kafić uz taj Vaš vrli parking, upravo je taj Vaš vrli parking dok ste ga pravili i odsjekli žile drveću koje je zbog sile vode popadalo poput karata!Pa bona da je to mjesto bilo predviđeno za bilo kakvu gradnju dragi drug Tito bi gradio ne bi čekao Vas …Do sad se ovo nikad nije desilo !!! POGLEDAJTE UŽAS SRAM VAS BILO

Foto: MZ Novo Radakovo / Andrija P.

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno