Zenica

FOTO: Dogovoreni svi elementi za realizaciju kredita EBRD-a za rekonstrukciju Kantonalne bolnice Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: Dogovoreni svi elementi za realizaciju kredita EBRD-a za rekonstrukciju Kantonalne bolnice Zenica – U Uredu premijera Zeničko – dobojskog kantona Miralema Galijaševića, održan je sastanak sa predstavnicima CETEOR-a kojem su prisustvovali ministri finansija i zdravstva i menadžment KBZ. Na sastanku su definisani koraci za realizaciji Projekta rekonstrukcije KBZ iz sredstava kredita EBERD-a od 10 miliona eura.

Dogovoreni su svi elementi za realizaciju Projekta energetske efikasnosti i dogradnje 2800 m2, koji će se koristiti za izmještanje bolničkih odjela smještenih u podrumskim prostorima, izgradnju intezivne njege i rekonstrukciju termo bloka sa utopljavnjem svih postojećih objekta.

U narednih deset dana Ceteor će dovršiti Studiju izvodljivosti Projekta i pripremiti sve pravne elemente a nakon toga i tendersku dokumentaciju za raspisivanje javnog poziva za realizaciju Projekta.

Press službaStrogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno