Nogomet

FOTO: Dječaci NK Fortuna pobjednici turnira u Odžaku

FOTO: Dječaci NK Fortuna pobjednici turnira u Odžaku – Proteklog vikenda dječaci NK Fortuna iz Zenice, 2009.godište, učestvovali su na turniru u Odžaku, na kojem su učestvovale 22 ekipe iz Bosne i Hercegovine i Hrvatske, saopšili su nam iz NK Fortuna.

Dječaci NK Fortuna, na ovom veoma jakom turniru, osvojili su nadmoćno prvo mjesto.

Naime, „padale“ su redom ekipe: NK Zvijezda Gradačac, FK Borac Jelah, FK Sloboda Tuzla i u finalu ekipa Mladost iz Požege (HRVATSKA) sa 2:0. Od osmine finala nisu primili gol, a za najboljeg igrača turnira proglašen je igrač NK Fortuna, Davud Omeragić.

Za ekipu NK Fortuna, pod vođstvom trenera Armina Beganovića, u Odžaku su nastupili: Šojko, Drašković, Radončić, Trozo, Mujčinović, Čančar, Zukan, Omeragić, Smajić i Ormanović.

Iz NK Fortuna zahvaljuju roditeljima dječaka, koji su bili sa njima na turniru i koji su velika podrška dječacima i klubu.

Takođe, iz NK Fortuna obavještavaju da se u subotu od 09 sati u gradskoj Areni „Husejin Smajlović“ Zenica igra Respekt liga za dječake 2009. i 2007. godište sa preko 100 učesnika.

E.Imamović

Foto NK Fortuna

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem